Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Dr. Zdeněk Ondráček

21 457 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 132 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Parkování na ulici
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 132 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti OND2411
Plocha celková 94 m²
Plocha zastavěná 94 m²

Popis nemovitosti

Prodej zařízeného rodinného domu se zahradou po rekonstrukci.

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu v klidné, okrajové části Trutnova - Bohuslavicích, a to v zástavbě rodinných domů. Rodinný dům je nemovitost s jedním nadzemním podlažím a podkrovím, s dispozicí místností 4+kk. Výměra užitné plochy činí 132 m2. Dům byl rekonstruován v r. 2020.

V přízemí se nachází zádveří, na které navazuje chodba se schodištěm. Vpravo obývací pokoj s kuchyňským koutem s téměř 29 m2. Z obývacího pokoje lze vstoupit na zastřešenou terasu o výměře 11,2 m2. V místnosti jsou krbová kamna s výměníkem, která dodávají rodinou pohodu. Kuchyň je s kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči. V přízemí vlevo je další obytná místnost, která má vlastní výstup na další terasu. Dále koupelna s vanou, sprchovým koutem, 2 umyvadly, pračkou a sušičkou. Samostatné WC a technická místnost, která umožňuje vstup do dřevěného přístavku.

Podkroví je přístupné po schodišti, má oddělenou šatnu a dva samostatné pokoje. Oba pokoje jsou zařízené a plně vybavené. Dostatečně prosvětlené štítovými a střešními okny.

Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem s rozvodem do radiátorů. Sekundárním zdrojem je pak elektrokotel. Ohřev vody je řešen pomocí bojleru. Dům má vlastní zdroj vody (silný pramen pro celou lokalitu), odpadní vody jsou svedeny do jímky s přepadem. Dům má vlastní připojení k internetu.

Dům má dvě zahrady. Před domem, kde je provedena příprava na zastřešené parkování pro nejméně dvě vozidla a za domem, kde je dřevěná konstrukce pro altán, a několik ovocných stromů. V okrajové části zahrady protéká potůček ze studánky nad domem, který šikovný kutil může užít nejen jako architektonický doplněk, ale i jako zdroj energie. Celková výměra obou zahrad je 1072 m2. K oplocení je připraveno drátěné oplocení.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní bydlení v klidné části okresního města s dostupností všech služeb i veřejnou a městskou dopravou. Stavba je smíšené konstrukce cihla, kámen a dřevo. Při rekonstrukci domu byly odbornou stavební firmou použity kvalitní stavební a zateplovací materiály. PENB nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je ideální volbou pro rodiny, které chtějí bydlet ve městě a využívat všech služeb, které okresní město nabízí, ale zároveň bydlet v klidu a mít vlastní zahradu a možnost seberealizace. Do centra města to je jen 7 km.

Kupní cena za nemovitost vč. vybavení činí 4.890.000,- Kč. Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě více zájemců o koupi si kupující vyhrazují právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (8)
small left
small right