Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 275 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Robert Svoboda

23 146 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 246 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 156 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 388081
Plocha obytná 156 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji atraktivní rodinný dům ve Starém Bydžově s dispozicí 5+1. Dům se nachází v klidné ulici s prostorným pozemkem o výměře 2 253 m2 (vč. zastavené plochy). V zahradě se nachází několik drobných staveb (kůlna, chlév, holubník apod.). Rodinný dům nabízí možnost rozdělení na dvě bytové jednotky s odděleným přístupem. Vytápění nemovitosti zajišťuje plynový kotel Dakon. Zároveň jsou v přízemí k dispozici nová kamna jako možnost přitápění.

Odpady jsou svedeny přes dvoukomorový septik s přepadem do obecní kanalizace. Půda má dostatečný prostor a světlou výšku pro vytvoření půdní vestavby. Celý dům je podsklepen, díky čemuž získáte dalších 70 m2 úložného prostoru v suterénu. K objektu náleží garáž s výměrou 21 m2. Nad garáží je ve stejné výměře pochozí terasa.

V centru Starého Bydžova je k dispozici hospoda, obchod s potravinami Hruška, obecní knihovna, pošta a autobusová zastávka. Autobusem se lze dostat do Jičína, Hradce Králové, Nového Bydžova, Kopidlna, Městce Králové a Běrunic. Starý Bydžov je vzdálen pouze 2,5 Km od Nového Bydžova, 12 Km od Chlumce nad Cidlinou, 17 Km od nájezdu na dálnici D11, 28 Km od Hradce Králové, 75 Km od Prahy.

Nemovitost je volná dle domluvy s majiteli. V případě potřeby Vám zajistím nejvýhodnější financování. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right