Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

11 950 000 Kč

C

Úsporná

  • Cena vč. realitního, právního a poprodejního servisu (smlouvy, úschova, předání a převod energií).
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Sedlák

52 436 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha zastavěná 197 m²
Kanalizace Vlastní ČOV
ID nemovitosti N00928
Plocha celková 123 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 20. června 2023
Plocha užitná 123 m²

Popis nemovitosti

Na místě původní kovárny vznikla v roce 2022 zcela nová chalupa vyhovující veškerým požadavkům moderního bydlení. Objekt se nachází v blízkosti značených cyklistických, turistických a běžkařských tras, i několika lyžařských areálů (Karlov 5 km, Kopřivná 7 km, Čerťák 7 km) s veškerým zázemím pro turisty.
Objekt je vhodný k bydlení či rekreačním účelům. Komfortní bydlení zajišťuje podlahové vytápění v celém objektu, krbová kamna ve společenské místnosti, vintage kuchyně s novou troubou a sklokeramickou deskou.
V domě jsou celkem 4 ložnice pro maximálně 8 osob, 2 koupelny (toaleta, vana, sprcha) a další samostatné WC. Ložnice v přízemí jsou zařízeny malovaným dřevěným nábytkem. Ve společenské místnosti se nachází kompletně vybavená kuchyně spotřebiči a nádobím pro 8 osob, krbová kamna a jídelní stůl pro 8 osob. Vytápění nemovitosti a ohřev teplé vody je řešen tepelným čerpadlem systémem vzduch/voda. TV a internetové připojení je poskytováno přes bezdrátové Wi-Fi, parkování u objektu k dispozici pro 4-5 aut.
Vedle chalupy se nachází stylová stodola (r. 1927), kde je možné kryté posezení v letních měsících. Venkovská stodola (7x11m) je vhodná pro párty a ke společnému trávení volného času, vybavena zahradním nábytkem, výčepem, nádobím a toaletami s umyvadlem.
Chalupa U Sovy se nachází v klidné lokalitě, vhodné pro dovolené v zimním i letním období. Zastávka veřejné dopravy je dostupná přímo na křižovatce v blízkosti objektu (150 m), odtud je možné pohodlně cestovat do Malé Morávky – Karlova, chatu Skřítek (dolní stanice pod Pradědem), Karlovy Studánky, Bruntálu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Sedlák
David Sedlák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Sedlák
David Sedlák
zobrazit telefon