Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 100 000 Kč

  • 4 452 Kč za m²
  • Při rychlém jednání možná dohoda o ceně
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ivana Tremlová

17 388 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Příjezdy Beton
Plocha pozemku 921 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 659-RZ-75
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 10. února 2023

Popis nemovitosti

Pozemek s výborným dojezdem do Prahy a blízko u Mělníka? Ano, tak to je stavební pozemek v obci Kly. Jedná se o pozemek o výměře 921m2, přímo u hlavní silnice, která je dostupná cca 20minut do Prahy. Navíc naproti pozemku je i autobusová zastávka na znamení, kde každých cca 30 minut jezdí autobusy do Prahy.
U pozemku je panelová příjezdová cesta, která se aktuálně bude kompletně předělávat na plnohodnotnou 8 metrovou komunikaci, kde povedou veškeré přípojky jako voda, kanalizace, elektrická přípojka na Čez již zaplacená a v řešení. V místě není zatím kapacita navýšená na připojení na kanalizaci, není problém schválení dočasné jímky. Pozemek je na velmi slunném místě, proto je zde i možnost stavby s fotovoltaickými panely. Zastavěnost pozemku je 25%, což znamená maximální zastavěnost do 228m2 stavbou. Dům lze stavět do výše dvou pater včetně podkroví. K pozemku doložíme aktuální Územně plánovací informaci.
Zajímají Vás další informace k tomuto pozemku? Kontaktujte mě, ráda Vám sdělím veškeré informace. Navíc jako profesionální nejen realitní, ale i finanční poradkyně Vám poradím s financováním Vašeho záměru, napříč všemi bankami na trhu.
V případě můžeme zajistit výstavbu kvalitní stavební firmou s ověřenou mnohaletou zkušeností. Nabídky typových domů Vám ráda představím.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ivana Tremlová
Ivana Tremlová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ivana Tremlová
Ivana Tremlová
zobrazit telefon