Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 175 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč odměny RK
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Karel Fiala

22 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 66 m²
ID nemovitosti 646712
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 66 m²
Datum vložení před 10 dny
Plocha celková 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Výhradní prodej bytu 3+1, 66 m2 s lodžií a příjemnou východní orientací v 1.NP (né přízemí) zrekonstruovaného domu, na pěkném a klidném místě kousek od přírody, 15min na metro B a OC Černý Most.

Družstevní byt (63+3m2 lodžie) je připravený k okamžitému převodu do osobního vlastnictví, má dva neprůchozí pokoje (10 a 13m2) z toho větší se vstupem na lodžii, dále prostorný obývací pokoj (18m2), samostatnou kuchyň a na vstupní chodbě koupelnu a toaletu. Plastová okna, jinak původní stav s umakartovým jádrem, určený k rekonstrukci dle Vašich představ. Příčka mezi kuchyní a pokojem se dá zrušit a získat tak veliký cca 26m2 obývací pokoj. K bytu náleží sklepní kóje a užívání kočárkárny/kolárny.

Dům je po celkové revitalizaci: zateplení, stoupačky, nový výtah, vlastní kotelna = nižší výdaje, dobré parkování na vlastním pozemku okolo domu.

Byt je pronajatý nájemní smlouvou na dobu neurčitou s výpovědní dobou 3 měsíce, lze ho financovat hypotékou formou zástavy jiné nemovitosti, nebo bankovním nezajištěným úvěrem do tří miliónů Kč.

Klidné místo na okraji obce v zástavbě rodinných domů, okolí plné zeleně a vzrostlých stromů, cyklostezky do blízkých Klánovických lesů, maximální občanská vybavenost, školka, školka, pošta, za domem Lidl a zastávka MHD na metro B Černý Most 15 min, nebo vlakem až do centra na Hlavní a Masarykovo nádraží, přímé napojení na dálnici D10, D11 a Pražský okruh. Průkaz PENB zatím není k dispozici, proto se uvádí energ. třída G. Skvělá a vyhledávaná lokalita, dobrá investice. Ev. číslo: 646098. Bližší informace Vám sdělí Karel Fiala, 775 226 622, fiala@dumrealit.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (149)
small left
small right