Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

11 365 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 147 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 388796
Plocha obytná 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 100 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme atraktivní rekreační objekt kovárny v obci Hostovlice na Kutnohorsku. Nemovitost na pozemku 322 m2 je ideální jako chalupa s možností využít zachovalý prostor kovárny jako malou uměleckou kovárnu, hrnčířskou,keramickou či truhlářskou dílnu nebo svébytný výstavní prostor - kovárna má zachovaný samostatný vchod z návsi, takže lze oddělit obytnou část od této potenciálně řemeslně-komerční části.
Stavební objekt je dispozičně členěn na provozně oddělenou kovárnu s klenutými stropy a obývanou část se zádveřím, obytnou kuchyní, chodbou s jídelním koutem a ložnicí. S obytnou částí sousedí garáž, ze které je přístupný další pokojík.
Nezastavěnou část pozemku tvoří kamenem dlážděný dvůr a menší zahrádka. Dvůr je obezděn, přístup na pozemek kovanou bránou. Na dvoře lze neproblematicky parkovat.
Nemovitost je napojena na elektřinu, na dvoře se nachází nová přípojka obecního vodovodu i tlakové kanalizace - obojí je třeba propojit v rámci předpokládané budoucí rekonstrukce s domem. Chalupa má vlastní studnu, u které aktuálně nefunguje vodárna.
Hostovlice jsou živou obcí na cyklistické stezce pod Železnými horami s vyhledávanými turistickými cíli jako zámek Žleby (8 km), Ronov nad Doubravou (8km), zřícenina hradu Lichnice (13 km) nebo Sečská přehrada (17 km) s vyhlášeným welness hotelem Jezerka. V tomto kraji si na své přijdou milovníci památek, přírody, turistiky, cyklistiky, je to ráj rybářů i houbařů.
Stará kovárna v Hostovlicích je připravena stát se místem tvorby i odpočinku stejně tak jako základnou pro objevování krás tohoto kraje.
V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right