Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Reality v nabídce makléře Bc. Denisa Taći

Bc. Denisa Taći právě teď nabízí 3 nemovitosti

Prodej rodinného domu 140 m² Rovensko pod Troskami, Sokolovo

Nabízíme ke koupi rozestavěný rodinný dům v klidné části Českého ráje. Hrubá stavba nabízí možnost dokončení dle vlastních představ. K domu je stavební projekt + povolení. Veškeré sítě v domě. Občanská vybavenost v místě. Tato lokalita je vyhledávána především milovníky klidu a přírody. S financováním poradíme. Více informací u makléře. Těšíme se na prohlídky.

Prodej chalupy 140 m² Rovensko pod Troskami, Sokolovo

Nabízíme ke koupi rozestavěný dům v klidné části Českého ráje. Hrubá stavba nabízí možnost dokončení dle vlastních představ. K domu je stavební projekt + povolení. Veškeré sítě v domě. Občanská vybavenost v místě. Tato lokalita je vyhledávána především milovníky klidu a přírody. S financováním poradíme. Více informací u makléře. Těšíme se na prohlídky.

Prodej rodinného domu 195 m² Vrchlabí, J. Kablíkové

Nabízíme k prodeji dvougenerační řadový dům v žádané části města Vrchlabí. Dům o třech podlažích nabízí: V 1. NP garáž, kolárnu/lyžárnu, skladovací prostory, prádelnu a zasklenou zimní zahradu se vstupem na zahradu. V 2. NP se nachází vstupní terasa, zádveří, koupelna s WC, kuchyně a velký obývací pokoj s balkónem. Ve 3. NP jsou 3 pokoje, koupelna a kuchyně. Každé z pater má užitnou p

Nemovitosti dle typu

Nemovitosti dle operace

Nemovitosti dle okresu